DSpace ISS DSpace ISS DSpace ISS
 

DSpace ISS >

Browsing by Author Di Pasquale, Simona

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 36 to 51 of 51
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Metodo rapido per la determinazione di Salmonella spp. e Salmonella enteritidis mediante Real Time PCRDelibato, Elisabetta; Di Pasquale, Simona; Croci, Luciana; De Medici, Dario; Volpe, Giulia; Toti, Laura
2001Miceti di interesse alimentare e tecniche di rilevamentoCroci, Luciana; Di Pasquale, Simona; De Giusti, Maria
2009Microbiological aspects in vegetables food: an integrated approach for health and environmentToti, Laura; Durante, Giancarlo; Picotto, Paola; Lena, Raffaello; Delibato, Elisabetta; Di Pasquale, Simona; De Medici, Dario; Capuano, Federico; Caligiuri, Vincenzo; Mioni, Renzo; Aulicino, Francesca Anna; Mancini, Laura; Scenati, Raffaele; Marcheggiani, Stefania; De Giusti, Maria; Luzzi, Ida
2012Norovirus GI and GII prevalence in bivalve molluscs and vegetables in ItalyPavoni, Enrico; Di Pasquale, Simona; De Medici, Dario; Losio, Marina Nadia; Suffredini, Elisabetta; Bertasi, Barbara; Croci, Luciana
2013Ongoing outbreak of hepatitis A in Italy: preliminary report as of 31 May 2013Central Task Force on Hepatitis A; Rizzo, Caterina; Alfonsi, Valeria; Bruni, Roberto; Busani, Luca; Ciccaglione, Anna Rita; De Medici, Dario; Di Pasquale, Simona; Equestre, Michele; Escher, Martina; Montaño-Remacha, Maria Del Carmen; Scavia, Gaia; Taffon, Stefania; Carraro, Vincenzo; Franchini, Stefano; Natter, Barbara; Augschiller, Marta; Tosti, Maria Elena
2004PCR duplex real time per la determinazione di Salmonella spp. e Salmonella EnteritidisDelibato, Elisabetta; Croci, Luciana; De Medici, Dario; Di Pasquale, Simona; Filetici, Emma; Arena, Sergio; Toti, Laura
2001The presence of viral RNA in food is a real risk for the consumer?De Medici, Dario; Croci, Luciana; Di Pasquale, Simona; Fiore, Alfonsina; Toti, Laura
2011Prevalenza di norovirus GI e GII in molluschi bivalvi e vegetali commercializzati in ItaliaDi Pasquale, Simona; Pavoni, Enrico; De Medici, Dario; Losio, Marina Nadia; Suffredini, Elisabetta; Bertasi, Barbara; Croci, Luciana
2009Problemi microbiologici legati al consumo dei prodotti di origine vegetaleDurante, Giancarlo; Picotto, Paola; Lena, Raffaello; Toti, Laura; Delibato, Elisabetta; Di Pasquale, Simona; De Medici, Dario; Capuano, Federico; Caligiuri, Vincenzo; Mioni, Renzo; Aulicino, Francesca Anna; Mancini, Laura; Scenati, Raffaele; De Giusti, Maria; Luzzi, Ida
1999Rapid communication: nucleotide sequence of chamois, alpine ibex, and red deer tRNA(Lys) and ATPase8 mitochondrial genesSaulle, Ernestina; Di Pasquale, Simona; Tartaglia, Marco
2005Resistance of hepatitis A virus in mussels subjected to different domestic cookingsCroci, Luciana; De Medici, Dario; Di Pasquale, Simona; Toti, Laura
2010Strategie di controllo ed intervento per la prevenzione delle gastroenteriti da NorovirusCroci, Luciana; Ruggeri, Franco Maria; De Medici, Dario; Suffredini, Elisabetta; Di Bartolo, Ilaria; Di Pasquale, Simona
2003SYBR green real-time PCR for Salmonella detection in meat productsCroci, Luciana; De Medici, Dario; Di Pasquale, Simona; Delibato, Elisabetta; Toti, Laura
2002Use of SYBR Green real-time PCR for the determination of Salmonella enteritidis in poultry Di Pasquale, Simona; Delibato, Elisabetta
2000Uso della RT-nested-PCR per la determinazione dell'HAV negli alimentiFiore, Alfonsina; Di Pasquale, Simona; Scalfaro, Concetta
1995Variabilità nella produzione e trasformazione delle aflatossine dell'Aspergillus parasiticus in presenza di batteri latticiCroci, Luciana; Toti, Laura; Di Pasquale, Simona; Miraglia, Marina; Brera, Carlo; De Dominicis, Rosalba
Showing results 36 to 51 of 51
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace ISS  Istituto Superiore di Sanità  - Feedback