DSpace ISS DSpace ISS DSpace ISS
 

DSpace ISS >

Browsing by Author Zanasi, Fabio

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 9 to 16 of 16
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Multielemental analysis of food and agricultural matrixes by inductively coupled plasma-mass spectrometryCubadda, Francesco; Raggi, Andrea; Testoni, Antonella; Zanasi, Fabio
2003Natural presence of niacin in raw and cured meatSaccani, Giovanna; Sangiorgi, Emanuele; Zanasi, Fabio
1979Possibilità di decontaminazione del suolo contaminato da TCDD mediante microorganismivon Lorch, L.; Aureli, Paolo; Zanasi, Fabio; Cerquetti, Marina; De Medici, Dario
2002Preliminary study on the carrying on of potentially toxic trace elements in the durum wheat food chain from grain to consumerCubadda, Francesco; Raggi, Andrea; Zanasi, Fabio; Carcea, Marina
1993Presenza di piombo in vini italiani: valutazione delle concentrazioni attualiBaldini, Massimo; Conti, Marcelo Enrique; Molinaro, Maria Grazia; Stacchini, Paolo; Zanasi, Fabio
2001Simultaneous determination of fifteen trace elements in honey by inductively coupled plasma-mass spectrometryCubadda, Francesco; Baldini, Massimo; Raggi, Andrea; Stacchini, Paolo; Testoni, Antonella; Zanasi, Fabio
1991Studio sul ruolo di nitriti e nitrati suylla formazione di nitrosammine nei prodotti carneiStacchini, Paolo; Baldini, Massimo; Botrè, Francesco; Zanasi, Fabio
1994Valutazione della ingestione settimanale di mercurio con la dieta in ItaliaBaldini, Massimo; Molinaro, Maria Grazia; Stacchini, Paolo; Zanasi, Fabio; Comi, Rita; Leoni, Valerio
Showing results 9 to 16 of 16
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace ISS  Istituto Superiore di Sanità  - Feedback