DSpace ISS DSpace ISS DSpace ISS
 

DSpace ISS >

Browsing by Author Baldini, Massimo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 29
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2001An application of probabilistic modelling: human exposure to lead from food in ItalyAdamo, D.; Stacchini, Paolo; Turrini, Aida; Sermoneta, C.; Arcella, Davide; Baldini, Massimo; Leclercq, Catherine
2000Cadmium in organs and tissues of horses slaughtered in ItalyBaldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Cubadda, Francesco; Miniero, Roberto; Parodi, Patrizia; Facelli, Piergiuseppe
1992Cadmium intake with diet in Italy: a pilot studyConi, Ettore; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Zanasi, Fabio
1998Co-operative study on the release of lead from crystalwareGuadagnino, E.; Gramiccioni, Luciana; Denaro, Massimo; Baldini, Massimo
1997Contaminazione da mercurio nei prodotti ittici. Valutazione finale del piano di monitoraggioMarabelli, Romano; Baldini, Massimo; Calistri, Paolo; Parodi, Patrizia; Podaliri Vulpiani, Michele; Stacchini, Paolo
2000Dietary intake exposure to sulphites in Italy-analytical determination of sulphite-containing foods and their combination into standard meals for adults and childrenLeclercq, Catherine; Molinaro, Maria Grazia; Piccinelli, Raffaella; Baldini, Massimo; Arcella, Davide; Stacchini, Paolo
2003Effects of processing on the content of metal contaminants in food: the case of pasta productionCubadda, Francesco; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Marconi, Emanuele
2003Effects of processing on the content of metal contaminants in food: the case of pasta productionCubadda, Francesco; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Marconi, Emanuele
2000Estimation of lead intake from crystalware under conditions of consumer useGuadagnino, E.; Gambaro, M.; Gramiccioni, Luciana; Denaro, Massimo; Feliciani, Roberta; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Giovannangeli, Silvana; Carelli, Giovanni; Castellino, N; Vincieri, Franco Francesco
2011Exposure to Cr, Cu and Zn: the case of fish productsPastorelli, Augusto Alberto; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Baldini, Giuseppe; Morelli, Sandra; Sagratella, Elisabetta; Zaza, Silvia
2012Human exposure to lead, cadmium and mercury through fish and seafood product consumption in Italy: a pilot evaluationPastorelli, Augusto Alberto; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Baldini, Giuseppe; Morelli, Stefania; Sagratella, Elisabetta; Zaza, Silvia; Ciardullo, Silvia
1993In vitro effect of the microflora from two soils of different origin on herbicide alachlorGizzarelli, Silvana; Orefice, Leucio; Stacchini, Angelo; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Molinaro, Maria Grazia; De Simone, Claudio
2001Influence of laboratory homogenization procedures on trace element content of food samples: an ICP-MS study on soft and durum wheatCubadda, Francesco; Baldini, Massimo; Carcea, Marina; Pasqui, Luigi Alberto; Raggi, Andrea; Stacchini, Paolo
2011Integratori a base di alghe: studio sul livello di elementi inorganiciPastorelli, Augusto Alberto; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Morelli, Sandra; Sagratella, Elisabetta; Zaza, Silvia
2011Livelli di nitrato negli alimenti vegetali: il caso dei prodotti orticoli italianiSagratella, Elisabetta; Pastorelli, Augusto Alberto; Stacchini, Paolo; Baldini, Massimo; Morelli, Sandra; Zaza, Silvia
1996Metodi di analisi utilizzati per il controllo chimico degli alimentiBaldini, Massimo; Fabietti, Fabio; Giammarioli, Stefania; Onori, Roberta; Orefice, Leucio; Stacchini, Angelo
2004Microelementi nutrizionali in genotipi di frumenti vestiti esaploidi e tetraploidi (Triticum spelta L. e T. dicoccon Schrank)Cubadda, Francesco; Baldini, Massimo; Raggi, Andrea; Colonna, Michele; Marconi, Emanuele
1998Microinquinanti organici e inorganici in specie marine eduli del Mare Adriatico: livelli di presenza e stima dell'assunzione potenziale da parte dell'uomoCubadda, Francesco; Stacchini, Paolo; Baldini, Massimo
1991Multilayer paperboard containers and dry solid foods: experimental study about the actual interactionsBoccacci Mariani, Maurizio; Gramiccioni, Luciana; Baldini, Massimo; Milana, Maria Rosaria; Marcoaldi, Roberta
1994Nitrosodimetilammina nella birra: studio sulla presenza in birre estere e nazionaliBaldini, Massimo; Stacchini, Paolo
Showing results 1 to 20 of 29
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace ISS  Istituto Superiore di Sanità  - Feedback