DSpace ISS DSpace ISS DSpace ISS
 

DSpace ISS >

Browsing by Author Boniglia, Concetta

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 70
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1999Agglutinating activity of alcohol-soluble proteins from quinoa seed flour in celiac diseaseDe Vincenzi, Massimo; Silano, Marco; Luchetti, Roberto; Carratù, Brunella; Boniglia, Concetta; Pogna, Norberto E
2004Aspetti normativi: applicazioni e sviluppiBoniglia, Concetta
2006Caratterizzazione botanica di piante ed estratti presenti negli integratori alimentari attraverso l'analisi degli aminoacidi liberiCarratù, Brunella; Boniglia, Concetta; Listo, Paola; Sanzini, Elisabetta
2013Cigarettes as fortuitous dosimeters in case of radiological emergencyBortolin, Emanuela; Boniglia, Concetta; Gargiulo, Raffaella; Nuccetelli, Cristina; Fattibene, Paola
2009Content of phytoestrogens in soy-based supplementsBoniglia, Concetta; Carratù, Brunella; Gargiulo, Raffaella; Giammarioli, Stefania; Mosca, Maurizio; Sanzini, Elisabetta
1998Contenuto in aminoacidi liberi nel latte umano nei primi tre mesi di allattamentoCarratù, Brunella; Boniglia, Concetta; Agostoni, Carlo; Gamboni, Alfredo; Mugnoli, Stefano; Lammardo, Anna Maria; Sanzini, Elisabetta; Riva, Enrica
1998Contenuto in aminoacidi liberi nel latte umano nei primi tre mesi di allattamentoCarratù, Brunella; Boniglia, Concetta; Agostoni, Carlo; Gamboni, Alfredo; Mugnoli, Stefano; Lammardo, Anna Maria; Sanzini, Elisabetta; Riva, Enrica
2013Il contributo dell’ISS al Progetto Europeo "PlantLIBRA" - Integratori alimentari a base vegetale: livelli di assunzione, valutazione dei rischi e dei beneficiCarratù, Brunella; Boniglia, Concetta; Gargiulo, Raffaella; Giammarioli, Stefania; Mosca, Maurizio
1991Il controllo di qualità dei prodotti dieteticiBellomonte, Guido; Boniglia, Concetta; Carratù, Brunella; Filesi, Carmelina; Giammarioli, Stefania; Mosca, Maurizio
2010Convenient TLC for the detection of herbal ingredient in a food supplementCarratù, Brunella; Boniglia, Concetta; Ciarrocchi, Marco; Gargiulo, Raffaella; Sanzini, Elisabetta
1998Dati preliminari sul contenuto di azoto non proteico e di aminoacidi liberi nel latte maternoCarratù, Brunella; Boniglia, Concetta; Giammarioli, Stefania; Sanzini, Elisabetta
2008Detection of irradiated chestnutsBortolin, Emanuela; Boniglia, Concetta; Onori, Sandro; Della Monaca, Sara; Gargiulo, Raffaella; Mangiacotti, Michele; Chiaravalle, Antonio Eugenio
2009Detection of irradiated chestnuts: preliminary study using three analytical techniquesMangiacotti, Michele; Chiaravalle, Antonio Eugenio; Marchesani, Giuliana; De Sio, Antonio; Boniglia, Concetta; Bortolin, Emanuela; Onori, Sandro
2008Detection of irradiated chestnuts: preliminary study using three different analytical techniquesMagiacotti, Michele; Chiaravalle, Antonio; Marchesani, Giuliana; De Sio, Antonio; Boniglia, Concetta; Bortolin, Emanuela; Onori, Sandro
2009Detection of irradiated herbs, spices and seasonings: comparison of microbiological and luminescence based methodsBoniglia, Concetta; Mosconi, M C; Gargiulo, Raffaella; Grande, Sveva; Mattiolo, G; Bortolin, Emanuela
2008Determination of a-amylase inhibitor activity of phaseolamin from kidney bean (Phaseolus vulgaris) in dietary supplements by HPAEC-PADMosca, Maurizio; Boniglia, Concetta; Carratù, Brunella; Giammarioli, Stefania; Nera, Valentina; Sanzini, Elisabetta
2007Determination of phaseolamin from kidney bean (Phaseolus vulgaris): an a-amylase inhibitor in dietary supplementsMosca, Maurizio; Boniglia, Concetta; Carratù, Brunella; Giammarioli, Stefania; Nera, Valentina; Sanzini, Elisabetta
1993Determinazione del rapporto caseina e lattoalbumina nei latti per l'infnzia mediante elettroforesi su gel poliacrilanmide in sodiododecilsolfatoBoniglia, Concetta; Carratù, Brunella; Filesi, Carmelina; Bellomonte, Guido
2013Dose reconstruction with cigarette tobacco in case of radiological emergencyBortolin, Emanuela; Boniglia, Concetta; Della Monaca, Sara; Gargiulo, Raffaella; Quattrini, Maria Cristina; Nuccetelli, Cristina; Fattibene, Paola
1996Effetti di fattori di modulazione microbica sulla qualità e sulla sicurezza igienica di insaccati a breve peridodo di maturazioneOrefice, Leucio; Bertoni, Ferdinando; Boniglia, Concetta; Carratù, Brunella; Ciccaglioni, Gianni; Giammarioli, Stefania
Showing results 1 to 20 of 70
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace ISS  Istituto Superiore di Sanità  - Feedback