DSpace ISS DSpace ISS DSpace ISS
 

DSpace ISS >

Browsing by Author Miraglia, Marina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 102
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
20041. Congresso nazionale Le micotossine nella filiera agro-alimentare. Istituto Superiore di Sanità. Roma, 29-30 novembre 2004. RiassuntiMiraglia, Marina; Brera, Carlo
20051. Congresso nazionale Le micotossine nella filiera agroalimentare. Istituto Superiore di Sanità. Roma, 29-30 novembre 2004. AttiMiraglia, Marina; Brera, Carlo
20072° Congresso nazionale Le micotossine nella filiera agro-alimentare. Istituto Superiore di Sanità. Roma, 16-18 ottobre 2006. AttiMiraglia, Marina; Brera, Carlo
20103. Congresso nazionale. Le micotossine nella filiera agro-alimentare e zootecnica. Istituto Superiore di Sanità. Roma, 28-30 settembre 2009. AttiBrera, Carlo; Gregori, Emanuela; De Santis, Barbara; Miraglia, Marina
20093° Congresso nazionale Le micotossine nella filiera agro-alimentare e zootecnica. Istituto Superiore di Sanità. Roma, 28-30 settembre 2009. RiassuntiBrera, Carlo; Miraglia, Marina; Gregori, Emanuela; Renzi, Viviana
1993Le aflatossine: problematiche connesse ai programmi di interventoMiraglia, Marina; Brera, Carlo; Stacchini, Angelo
1996Application of biomarkers to assessment of risk to human health from exposure to mycotoxinsMiraglia, Marina; Brera, Carlo; Colatosti, Marta
2009Applicazione delle procedure di campionamento: a che punto siamo?Brera, Carlo; De Santis, Barbara; Miraglia, Marina
2004Approccio olistico nell'analisi del rischio da micotossineMiraglia, Marina
2005Approccio olistico nell'analisi del rischio per le micotossineMiraglia, Marina; De Santis, Barbara; Minardi, Valentina; Brera, Carlo
2001Aspetti salienti dell'impiego degli OGM nella filiera alimentareMiraglia, Marina; Onori, Roberta; Brera, Carlo
2001Aspetti tecnico-analitici concernenti gli OGMOnori, Roberta; Donnarumma, Erica; Foti, Nicoletta; Piccioni, Valeria; Miraglia, Marina
2003Assessment of dietary intake ochratoxin A by the population of EU member states: scoop task 3.2.7.Miraglia, Marina; Brera, Carlo; Grossi, Silvana
2003Automated HPLC method for the determination of ochratoxin A in wine samplesBrera, Carlo; Grossi, Silvana; De Santis, Barbara; Miraglia, Marina
2009Biotecnologie nel settore agroalimentare: evoluzione e nuove prospettiveManzo, Alessandro; De Giacomo, Marzia; Miraglia, Marina
2009Climate change and food safety: An emerging issue with special focus on EuropeMiraglia, Marina; Marvin, Hans; Kleter, G A; Battilani, Paola; Brera, Carlo; Coni, Ettore; Cubadda, Francesco; Croci, Luciana; De Santis, Barbara; Dekkers, S; Filippi, L; Hutjes, R W A; Noordam, M Y; Pisante, Michele; Piva, Gianfranco; Prandini, Aldo; Toti, Laura; van den Born, G J; Vespermann, A
2009The co-extra decision support system: a model-based integration of project resultsBohanec, Marko; Bertheau, Ives; Brera, Carlo; Gruden, Kristina; Holst-Jensen, Arne; Kok, Esther J; Lécroart, Baptiste; Messéan, Antoine; Miraglia, Marina; Onori, Roberta; Prins, Theo W; Soler, Louis-Georges; Znidarsic, Martin
1994Composizione lipidica del frumento duro di produzione nazionale. Nota 1. Valutazione di semole ottenute da varietà diverseMiraglia, Marina; Onori, Roberta; Faraoni, Lorella; Corneli, Silvia
1991Contamination of human milk with ochratoxin A Micco, Claudia; Ambruzzi, Amalia Maria; Miraglia, Marina; Brera, Carlo; Onori, Roberta; Benelli, L.
2000Il controllo degli Ogm nella produzione alimentareMiraglia, Marina; Aureli, Paolo
Showing results 1 to 20 of 102
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace ISS  Istituto Superiore di Sanità  - Feedback