DSpace ISS DSpace ISS DSpace ISS
 

DSpace ISS >

Browsing by Author Stacchini, Paolo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 50
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
19984-Hexylresorcinol as inhibitor of shrimp melanosis: efficacy and residues studies; evaluation of possible toxic effect in a human intestinal in vitro model (Caco-2); preliminary safety assessment Guandalini, Emilio; Ioppolo, Alfredo; Mantovani, Adriano; Stacchini, Paolo; Giovannini, Claudio
2011Acqua ed alimenti: assetto normativo e problematiche emergentiLucentini, Luca; Stacchini, Paolo; Achene, Laura
2012Alimenti e apporto di iodio nella popolazione italianaPastorelli, Augusto Alberto; Stacchini, Paolo; Cerroni, Mario; Giammarioli, Stefania; Olivieri, Antonella
2012Analisi del contenuto di iodio in ortaggi provenienti da aree costiere derivate dalla bonifica lago salato di SalpiStacchini, Paolo; Pastorelli, Augusto Alberto; Olivieri, Antonella; Campo, Michela R; Fariello, Stefania; Monaco, Lucia; Cignarelli, Mauro
2001An application of probabilistic modelling: human exposure to lead from food in ItalyAdamo, D.; Stacchini, Paolo; Turrini, Aida; Sermoneta, C.; Arcella, Davide; Baldini, Massimo; Leclercq, Catherine
2001An assessment of the dietary intake exposure to benzoates in Italy based on an analytical determination of benzoates-containing foods, preliminary results relating to soft drinksBoccali, C.; Matera, M.; Piccinelli, Raffaella; Stacchini, Paolo; Leclercq, Catherine
1986A basis for estimation of consumption: Literature values for selected food volatiles. Part IDe Vincenzi, Massimo; Castriotta, Maria; De Ponte, R.; Dracos, Adriana; Magliola, Marcella; Mattei, Roberto; Stacchini, Angelo; Stacchini, Paolo; Silano, Vittorio
1987A basis for estimation of consumption: Literature values for selected food volatiles. Part IIDe Vincenzi, Massimo; Castriotta, Maria; Di Folco, S; Dracos, Adriana; Magliola, Marcella; Mattei, Roberto; Purificato, Ivana; Stacchini, Angelo; Stacchini, Paolo; Silano, Vittorio
2000Cadmium in organs and tissues of horses slaughtered in ItalyBaldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Cubadda, Francesco; Miniero, Roberto; Parodi, Patrizia; Facelli, Piergiuseppe
1992Cadmium intake with diet in Italy: a pilot studyConi, Ettore; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Zanasi, Fabio
2003Chromium determination in foods by quadrupole inductively coupled plasma mass spectrometry with ultrasonic nebulizationCubadda, Francesco; Giovannangeli, Silvana; Iosi, Francesca; Raggi, Andrea; Stacchini, Paolo
2000Constituents of aromatic plants: I. MethyleugenolDe Vincenzi, Massimo; Silano, Marco; Stacchini, Paolo; Scazzocchio, Beatrice
1997Contaminazione da mercurio nei prodotti ittici. Valutazione finale del piano di monitoraggioMarabelli, Romano; Baldini, Massimo; Calistri, Paolo; Parodi, Patrizia; Podaliri Vulpiani, Michele; Stacchini, Paolo
2012ConTrollo della qualità interno: manuale per i laboratori di analisi chimiche. Quarta edizione (2011) del Nordtest Report TR 569. Traduzione italianaPatriarca, Marina; Menditto, Antonio; Stacchini, Paolo
2010Determination of the banned growth promoter moenomycin A in feed stuffs by liquid chromatography coupled to electrospray ion trap mass spectrometryPasquale, Gallo; Fabbrocino, Serena; Serpe, Luigi; Fiori, Maurizio; Civitareale, Cinzia; Stacchini, Paolo
2012Determinazione di zearalenone e suoi metaboliti in campioni di fluidi biologiciBrera, Carlo; Pastorelli, Augusto Alberto; Fiori, Maurizio; Stacchini, Paolo; De Santis, Barbara; Debegnach, Francesca; Gregori, Emanuela
2000Dietary intake exposure to sulphites in Italy-analytical determination of sulphite-containing foods and their combination into standard meals for adults and childrenLeclercq, Catherine; Molinaro, Maria Grazia; Piccinelli, Raffaella; Baldini, Massimo; Arcella, Davide; Stacchini, Paolo
1998Le direttive UE sull'autocontrolloStacchini, Paolo
2003Effects of processing on the content of metal contaminants in food: the case of pasta productionCubadda, Francesco; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Marconi, Emanuele
2003Effects of processing on the content of metal contaminants in food: the case of pasta productionCubadda, Francesco; Baldini, Massimo; Stacchini, Paolo; Marconi, Emanuele
Showing results 1 to 20 of 50
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace ISS  Istituto Superiore di Sanità  - Feedback